Over ons

bhv-herhaling-elearning

Wie zijn wij?

Welkom bij VTB Training en Opleiding, waar BHV cursussen net even anders zijn dan bij de rest! Wij geloven in een unieke aanpak, waarbij gezelligheid en leuke interactie centraal staan. Bij ons draait het om de cursist en niet om de instructeur die lange preken houdt.

Wij combineren plezier met kennis, zodat de cursist zich op zijn of haar gemak voelt en tegelijkertijd alle vaardigheden opdoet die je nodig hebt om een succesvolle bedrijfshulpverlener te worden.

Dus, is jouw onderneming klaar voor een onvergetelijke BHV cursuservaring? Schrijf je dan nu in en ontdek zelf waarom onze cursisten ons het allerleukste vinden!

✔️ Humor

We zijn ervan overtuigd dat een ontspannen en leuke sfeer tijdens onze cursussen zorgt voor een betere leerervaring. We beloven dat je onze cursussen niet alleen leerzaam, maar ook leuk zult vinden!

✔️ Energiek

Wij zijn een energiek team met veel passie voor veiligheid op de werkvloer. Onze instructeurs zijn gedreven om de beste trainingen te bieden en zijn altijd bereid om die extra stap te zetten om onze cursisten te helpen slagen.

✔️ Effectief

Wij geloven in efficiënte en leerzame BHV cursussen. Onze instructeurs zijn experts in hun vakgebied en weten precies hoe ze de juiste kennis en vaardigheden kunnen overbrengen.

✔️ Nuchter

Onze cursussen zijn praktisch, realistisch en gericht op het leren van de vaardigheden die nodig zijn om snel en effectief te handelen in noodsituaties. We zijn altijd bereid om onze kennis en expertise te delen met onze cursisten, zonder daar moeilijk over te doen.

✔️ Groei

We vinden het belangrijk dat onze cursisten niet alleen de juiste kennis en vaardigheden opdoen, maar ook groeien als persoon. We zijn trots op de groei die we hebben bereikt en kijken ernaar uit om samen met jou te groeien.

 

Wij hebben een super leuke en leerzame training op locatie mogen ontvangen. De instructeur wist precies hoe hij ons team kon enthousiasmeren over veiligheid op de werkvloer.

Dylan Eckhart | Stuurlui